dilluns, 25 de maig del 2020

Feim equilibris, feim punteria!

Bon dia, aquesta setmana us duc dos reptes i dues propostes d'activitats. Podeu escollir el repte que més us agradi o fer-los tots dos:

Repte 1: jugam amb avions de paper

Aquest repte consisteix en fer tants de llançaments d'avió com sigui possible en un minut. Els avions que toquin el poal aporten un punt, els avions que entren dins el poal sumen cinc punts i els avions que no toquen el poal no sumen cap punt. A continuació us deix un enllaç amb l'explicació del repte i un altre on podreu veure com fer un avió de paper, també podeu fer un altre tipus d'avió o personalitzar-los com volgueu. 





Repte 2: jocs d'equilibri

Aquest repte és una proposta de mestre Tomeu. Es tracta de realitzar diferents equilibris estàtics i dinàmics cada vegada més complexos.


1. Amb dos peus:
1.1- Camina de puntetes.
1.2- Camina de talons.
1.3- Vés de la teva habitació a la cuina amb un llibre dalt del cap. El llibre no pot caure. Prova de fer-ho amb llibres de diferents dimensions.

2. Amb un peu:
2.1- Vés de la teva habitació a la sala d'estar botant amb un peu.
2.2- Deixa una jugueta petita al terra, situat al davant i aguantat amb una cama. Agafa la jugueta i torna-la a deixar al terra sense que el peu toqui al terra.
2.3- Deixa la jugueta a la sala d'estar. A continuació vés a la teva habitació. Vés a agafar la jugueta i du-la a la teva habitació. Després torneu a fer amb les portes tancades.
2.4- Aguanta deu segons recolzat sobre una cama amb els ulls tancats.
2.5.- Repeteix les passes anteriors amb l'altre peu.

3. Amb una pilota:
3.1- Aguanta la pilota damunt la panxa.
3.2- Aguanta la pilota damunt l'esquena.
3.3- Aguanta la pilota sobre el palmell de la mà.
3.4- Aguanta la pilota sobre el dors de la mà.
3.5- Aguanta la pilota sobre el peu.

4. Amb la família:
4.1- Imita l'animal que te digui el pare o la mare.
4.2- Ball del Limbo: El teu pare o la teva mare agafen el pal de la granera i el situen a una altura determinada. Has de passar per davall el pal sense tocar-lo ni caure i sempre caminant cap endavant.


Zumba amb els Minions

Per tots aquells que sou fans dels minions aquí teniu l'enllaç a un vídeo de Zumba. Provau-ho!



Psicomotricitat

Finalment, com cada setmana estau convidats a fer el vídeo de psicomotricitat. Clicau damunt l'enllaç si voleu fer activitat física i aprendre anglès amb jo!



ENVIA'M UN COMENTARI, IMATGE O VÍDEO DE L'ACTIVITAT QUE T'HAGI AGRADAT MÉS AL MEU CORREU! 

rmiquel@ceipescolanova.com




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comiat curs 19-20

Amb el video que teniu aquí vos volem desitjar un bon estiu i agrair-vos l'esforç i la paciència que heu tengut.  Hem estat molt conten...