dilluns, 1 de juny del 2020

Educació Física de l'1 al 5 de juny

Aquesta setmana us duc 5 activitats noves, podeu escollir la que més us agradi:

Proposa un repte

M'agradaria que poguéssiu fer els reptes que vosaltres mateixos hàgiu inventat. Si tens alguna idea envia-me-la. Escolliré aquelles propostes que em semblin més interessants i faré una llista per penjar al blog.

Repte 1: girar la tovallola

Per aquest repte t'has de col·locar damunt una tovallola estesa en terra i l'has de fer girar sense baixar en cap moment de la tovallola. La pots plegar, enrodillar, pots pegar bots... però no pots posar en cap moment els peus ni les mans fora la tovallola abans de posar-la cap per avall.

Cada persona té una manera original de fer-ho així que et recoman que no miris aquest vídeo abans d'haver-lo aconseguit: https://www.youtube.com/watch?v=MjByw8DtH6A


Repte 2: repte de la sabata

Nivell de dificultat: màxim! Col·loca't amb l'esquena en terra i posa't una sabata damunt la planta del peu. Ets capaç de fer la volta sencera sense que et caigui la sabata? 

Aquí en teniu un exemple: https://www.youtube.com/watch?v=SHPyRj2VWvc

"The Fortnite Dance Workout"

Si ets com jo i t'agrada més moure't que jugar a videojocs entrena amb aquesta coreografia basada en un joc d'ordinador.

https://www.youtube.com/watch?v=MnpxQr3KXNw

Anam a la platja?

I com cada setmana estàs convidat a fer el vídeo de psicomotricitat que trobaràs al meu canal de Youtube. Aquesta setmana amb els alumnes d'infantil hem fet activitats que podràs fer a la platja.

https://www.youtube.com/watch?v=yrkDIxZJaGk

Tria l'activitat que més t'agradi i envia'm un comentari, foto o vídeo al meu correu. Esper les vostres propostes de reptes!

rmiquel@ceipescolanova.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Comiat curs 19-20

Amb el video que teniu aquí vos volem desitjar un bon estiu i agrair-vos l'esforç i la paciència que heu tengut.  Hem estat molt conten...